Velkommen til CMS Systemet

Dette system er udviklet af kasni.dk

Login til højre for at få fuldt udbytte af din hjemmeside

Administator Login

Emilline | Opdræt af norske skovkatte

Velkommen til DK-Emilline

 

 

        Vi opdrætter Norske skovkatte.

 

 

                           DK-Emilline's Athene og DK-Cats by Rass's Alfa (far og datter)

                            

 

 

 

DK Emilline er et familieopdræt. Vi fik vores stamnavn April 2011

Vi er mor og datter som fuldstændig har overgivet os til Norske skovkatte. Deres sind er bare ikke til at stå for. De har et pragtfuld temperament og et kæmpe ego!

Vi bor på den skønne ø Als.

 

At opdrætte racetypiske Norske skovkatte er bestemt ikke noget man bare gør.  Det kræver bla. en stor viden om genetik.  Et meget interessant emne som vi vil gøre vores bedste for at sætte os ind i. Derudover er det vigtigt at vide hvordan standarden for en Norsk skovkat er. Vi håber at få erfaring med tiden. 

 

Vi fodrer vores katte med kvalitets foder. Derudover får de daggamle kyllinger og råt kød. Vi gør meget ud af at kattene er sunde og raske. Selvfølgelig i samarbejde med vores dyrlæge.

 

Vi læser hvad andre opdrætter skriver af gode råd på deres hjemmeside og lytter til hvad de har af viden på det område.  Vi vil deltage i udstillinger, når tiden tillader det,  for bla. derved at få god kontakt til kattefolket og høste erfaring.

Tak til alle der tålmodigt har svaret på vores mange spørgsmål og lyttet til vores frustationer over dommerne's afgørelser .  wink