Velkommen til CMS Systemet

Dette system er udviklet af kasni.dk

Login til højre for at få fuldt udbytte af din hjemmeside

Administator Login

Emilline | Opdræt af norske skovkatte

  Køb af killinger

 

                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

Ønsker du at reservere en killing hos os koster det 1000 kr. i depositum. Det er din garanti for at vi ikke sælger killingen til en anden. Depositum betales ikke tilbage hvis du skulle fortryde, da vi sikkert har sagt nej til andre køber.

 

Som opdrætter af katte, er en af vores fornemmeste opgave at socialisere de små killinger. Det bruger vi rigtig meget tid på. Killingerne er i hånden lige fra de bliver født. Vi studerer dem nøje for at se deres udvikling og skulle der vise sig problemer tager vi straks hånd om hanke med det.

 

Vi lover ikke at en killing er egnet til udstilling eller avl hvis den ikke er det. Men at det er en god kælekat, kan du være sikker på. De fleste af vore killinger vil trives i større flokke og enkelte vil bedst være egnet som alene kat.

 

Når du køber en killing hos os er den vaccineret med de anbefalede vacinationer, dvs. kattesyge, katteinfluenza og clamydia. Killingen er selvfølgelig chippet.

Du får en købskontrakt der er udfærdiget så der ikke skulle opstå problemer senere. Og selvfølgelig står vi til disposition for spørgsmål i det omfang vi kan hjælpe. Derudover følger der lidt legetøj, killingefoder til den første tid og et tæppe så katten har en lugt den kender.

 

Vi leverer altid killingen i dens nye hjem, da vi selvfølgelig gerne vil se hvor den skal bo. Udgifter til transport kommer oveni.

 

Prisen på vore killinger afhænger af om killingen er solgt som kælekat eller til avl.

Prislejet vil typisk ligge på kr. 5000 +/-  Men ring/skriv for at høre om netop den killing du har udset dig heart

Killinger til avl sælges kun til registrerede opdrætter. Killinger til kæl vil være neutraliseret.

Alle vore avlskatte er GSD IV negative. Som registreret opdrætter skal vi teste vores avls katte for GSD lV for at få stamtavle på killingerne.

Vi tester også vores avlskatte for PK-Def som er en genetisk arvelig sygdom og det har vist sig at flere katteracer har den end forventet. 

 

Og hvorfor købe en kat med stamtavle? Jo: Det er din garanti for at vi som registrede opdrætter overholder de krav der stilles for at sikre at du som køber får en sund killing. En kat uden stamtavle er i lovens forstand en Huskat.

Vi sælger ikke killinger uden en stamtavle!

Derudover kan du få dine penge tilbage eller en anden kat, hvis det viser sig at killingen var syg ved levering eller havde defekter som ikke var oplyst af sælger. Den garanti har du ikke ved køb at en killing uden stamtavle.

 

 

  At købe killinger uden stamtavler svarer til at købe rødvin uden etiket. Du aner ikke, hvad du får!